SCREENS MET STIJL IN DORDRECHT

Screens Met Stijl In Dordrecht

Screens Met Stijl In Dordrecht

Blog Article

Efficiënte Zonwerende Screens In Dordrecht


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 85 halfrond is met de compacte bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 75.. De minimale maat voor een screen 85 halfrond is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 3500 mm breed en maximaal 3200mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 85 vierkant is met de compacte bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 75. De minimale maat voor een screen 85 vierkant is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 3500 mm breed en maximaal 3200mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 95 schuin is met de iets grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 85. De minimale maat voor een screen 95 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 4000 mm breed en maximaal 3000mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 95 vierkant is met de grotere bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 85. De minimale maat voor een screen 95 vierkant is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 4000 mm breed en maximaal 3000mm hoog.


Zonwerende Oplossingen Op Maat: Screens Dordrecht


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 105 schuin is met de iets grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 95. De minimale maat voor een screen 95 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 4000 mm breed en maximaal 3200mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 120 halfrond is met de sierlijke grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 105. De minimale maat voor een screen 120 halfrond is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 5000 mm breed en maximaal 4500mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 120 dicht is met de sierlijke grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 105. De minimale maat voor een screen 120 dicht is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 5000 mm breed en maximaal 4500mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 125 schuin is met de grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 105. De minimale maat voor een screen 125 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 5000 mm breed en maximaal 4500mm hoog.


Zonwering Specialisten In Dordrecht
Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 75 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor. Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 2300mm.


Screens Voor Efficiënte Zonbescherming In DordrechtScreens Van Topkwaliteit In Dordrecht

1700mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor. Dit screen heeft een min.


breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor.


Screens Voor Moderne Zonbescherming In Dordrecht


breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.


Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 95 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.


Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3500mm. De hoogte is max. 2800mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.


Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 4 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Screens zijn een uitstekende vorm van buitenzonwering waarbij het zicht naar buiten behouden blijft.


Moderne Zonwering: Screens Dordrecht


Zonnescreens buiten zijn een doeltreffende vorm van zonwering die warmte en licht tegen houden. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan kan dit type zonwering een goede keuze voor u zijn. Een van de fijne eigenschappen is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt.


Ten opzichte van andere vormen van zonwering neemt een screen nauwelijks ruimte in. Deze wordt namelijk vlak tegen het raam bevestigd en loopt recht naar beneden. Doordat er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis steken behoudt u bovendien de doorloop langs de ramen. Buitenzonwering kan u veel energie besparen.


Kwalitatieve Screens In Dordrecht


Bij ons heeft u de mogelijkheid uw zonnescreen te personaliseren en aan te passen aan uw woning. Onze screens worden standaard voorzien van handbediening maar ook een elektromotor is mogelijk. Kies daarbij voor een afstandsbediening voor het grootste gemak. Wilt u de kleur van uw screen afstellen op de kleuren van uw huis of gaat u voor een opvallend contrast? U maakt uw nieuwe zonwering helemaal af dankzij de ruime keuze aan kleuren.


Dit maakt vele aantrekkelijke kleurencombinaties mogelijk. Screens zonwering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij ons vindt u 3 soorten, die ook nog volledig aangepast kunnen worden. Hieronder een kleine uitleg over de screen uitvoeringen. Standaard screens kunnen gezien worden als een instapmodel. Ze worden vaak gebruikt op plekken met weinig wind.


Doordat de zijkanten van screens dordrecht het doek niet volledig vastzitten, kan de wind nog wel achter het doek komen, waardoor dit kan gaan klapperen bij sterkere wind. Dit model is daardoor vooral geschikt om de zon te weren tijdens zomerse dagen met weinig wind. Wij noemen ze Zip top screens, maar ze staan beter bekend als zip- of ritsscreens.


Efficiënte Zonwerende Screens Voor Duurzame Huizen In Dordrecht


Door de ritsconstructie blijft het screendoek strak tussen de geleiders zitten, waardoor het minder klappert bij wind. Zip top screens worden vooral gekozen wanneer het zonnescreen ook gebruikt wordt op minder zonnige dagen met meer wind. Ze blijven door de ritsconstructie beter op hun plek en doen het dan ook uitstekend wanneer er meer wind aanwezig is.

Report this page